Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2013 21:30 - Содом и Гомор. (2)
Автор: justafairytale Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1318 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Стигнаха залата. Содом мина първа, а Гомор нежно притисна ръка към дупето и. Момичето само се усмихна и влезе вътре.
Тук преобладаваше червеното. И нямаше прозорци. Свещниците бяха заменени с бели неонови лампи. Стените бяха облепени в червено кадифе, а около елипсовидната стъклена маса имаше тринадесет стола от черна кожа. Срещу всеки стол бяха поставени четири чаши, според питието, което гостът искаше. Дванадесет от тринадесетте стола бяха заети от изплашени момичета.
Във всеки от четирите ъгъла на стаята имаше по един бодигард, имаше и по двама от външната и вътрешната страна на вратата. На задната стена имаше бар с най-различни напитки, зад бара седеше кльощава, сбръчкнана жена на близо 40, с ум, достатъчен да разлива напитки. И да си помни името. Понякога.
Содом се разположи на свободният стол, а Гомор до нея, и оглеждаше девойките.
- Добре дошли. - жената ги приветства с широка усмивка, всички погледи се приковаха в нея. - Пени, моля те, налей на дамите каквото пожелаят. За мен обичайният джин.
Пени се стресна и се изправи бързо. Взе тефтерче и започна да обикаля между момичетата, записвайки какво искат. Повечето минаха с вода, някои по-нервни решиха да заложат на уискито.
След като напитките бяха разляти, Содом кръстоса ръка и облегна ръце на масата.
- Вие бяхте повикани тук с обещание за разходка из замък. Чувствайте се разходени.
Гомор извади малко дистанционно и натисна червеното копче в края му. Просветна червена лампа над вратата и решетки се спуснаха пред нея. Содом се изправи и започна да се разхожда из стаята.
- Шест от вас ще останат тук. Останалите шест ще бъдат изпратени у дома. По-късно спомените ви ще бъдат заменени с други, за разходката, която Ви бе обещана. Няма да помните нищо от сегашната среща. Шестте, които ще останете тук, ще бъдете оковани и заключени в различни стаи с двадесет и четири часово обслужване, а по-късно ще разберете какво ще правим с вас. Ако се опитате да избягате, ще бъдете застреляни на място. Роднините ви ще останат с впечатлението, че сте умрели в катастрофа. - огледа ги.
Страха, изписан на лицата им, само я възбуди повече. Доближи се до едно червенокосо момиче и притисна ръка към главата и. Наведе се към врата и, премести ръката си под блузата и стисна голямата и, мека гърда. Момичето само изхлипа. Содом стисна по-силно, преди да я пусне, и продължи нататък.
Хвана една русокоска за врата и я накара да се изправи. Избута я встрани от масата и започна да я оглежда. Беше слаба, с малки гърди и крака, които се допираха само при коленете и. Имаше остри черти и тънки ръце, русата и коса беше отрязана на черта и стигаше до брадичката и. Беше с големи, лешникови очи.
- Съблечи се. - гласът на Содом изплющя като като камшик.
Облегна се на масата и подкани блондинката с поглед.
- Може ли.. Само още една.. Чаша уиски..? - гласът и беше приглушен, а ръцете и трепереха.
Содом само махна с ръка към бара. Пени доприпка с бутилката уиски. Русокоската я взе, изпи половината от съдържанието, и започна да се съблича.
Когато момичето остана голо, Содом беше на ръба на това да избухне в смях.
- Сутиен с подплънки и подаващи се ребра. Сериозно? - тя се изхили, замеряйки девойката с въпросният сутиен. - Не ставаш. Гомор, какво мислиш?
Гомор само се доближи с подигравателна усмивка. Просна момичето на масата и разтвори краката и. Свали сакото си и нави ръкава на ризата си почти до рамото. С рязко движение вкара ръката си до лакътя в нея, стараейки се да я издере максимално. Момичето изкрещя от болка и започна да хлипа. Содом и Гомор се изсмяха. Гомор извади ръката си, с другата прегърна Содом през кръста и я целуна, облизвайки устните и. Момичето игриво захапа езика му и се изсмя.
Пени послушно дойде с пакет мокри кърпи и започна да бърше ръката на господаря си, а русото момиче хлипаше на пода. Содом отново започна да обикаля покрай момичетата. Върна се при червенокоската, чиято гърда стисна първо. Освен големите си, меки гърди, имаше сладко оформено дупе с широки бедра, а коремът и беше плосък. Едно кимване по-късно, Пени дотърча с верига, която на двата края имаше халки - малка и голяма. Голямата халка Содом заключи около врата на момичето.
После за секунда се случиха няколко неща. Момичето се извъртя към масата, взе високата чаша и я счупи в масата. Взе едно от парчетата и се нахвърли върху Содом. Миг по-късно, един от бодигардите извади пистолет и пръсна мозъка на момичето. Червенокоската се строполи на пода с изплашен поглед.
- Жалко. Беше хубава. - Содом подритна тялото и се насочи към останалите момичета.




Тагове:   Содом,   похот,   секс,   разврат,   Гомор,   инцест,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: justafairytale
Категория: Лични дневници
Прочетен: 62121
Постинги: 33
Коментари: 72
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930