Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2013 23:12 - Содом и Гомор. (3)
Автор: justafairytale Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1915 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Подборът приключи.
Всички момичета бяха голи.
Русото момиче, чиято вагина бе раздрана, седеше в ъгъла и продължаваше да хлипа. Слаба девойка, по-слаба и от нея, се бе проснала до блондинката, а от ъгълчето на устата и течеше тънка струйка кръв. Ревлата галеше черните коси на припадналото дете, а сълзите и капеха по челото и.
Освен трупа на червенокоската, имаше и едно момиче с размазана глава. И двамата я харесаха. Содом понечи да и сложи веригата, и тогава девойката я нарече долнопробна курва. Гором само се усмихна, отблъсна сестра си, хвана момичето за главата и я размаза в стената, където все още имаше полепнали парченца мозък и засъхнала кръв.
Повечето от момичетата, оковани или не, бяха припаднали от страх.
Содом огледа критично окованите момичета. Бяха само четири.
- Какво ще правим? - обърна се към брат си и нервно затрополи с пръсти по масата, на която беше седнала. - Трябват ни шест момичета. А никое от онези дрипли - махна с ръка към ревящата, припаднала група на голите, изтезавани момичета, които бяха отхвърлени - не става за нищо, освен за подигравки и изтезания. Е, можем да си запазим една-две от тях именно за това..
Гомор само се усмихна. Доближи се до Содом и нежно целуна ухото и, а след това докосна меката част с език. Въздишката и само го накара да се усмихне по-широко. Набра роклята и до кръста, разкопча панталона си и докосна вагината и с пениса си, след което се отдръпна. Въздишката и този път беше с лека нотка на отчаяние. Обгърна кръста му с краката си и го притисна към себе си. Той бавно проникна в нея, а езикът му продължаваше да обикаля ухото и. Смъкна презрамките на роклята и и с целувки по врата слезе до гърдите и. Леко захвана едното зърно със зъби, след което прокара език около него. Движеше се бавно, наслаждавайки се на начина, по който Содом забиваше нокти в гърба му и го притискаше към себе си, тихо стенейки в ухото му, което от време на време захапваше.
И изведнъж увеличи темпото. Хвана я за дупето и я повдигна, без да излиза от нея. Опря я в стената, където бе размазал главата на момичето. Парченцата мозък, останали там, се размазаха по гърба и роклята и. Гомор настъпи и досмачка черепа на момичето.
Някоя от все още неприпадналите момичета изкрещя, но Гомор не им обърна внимание. Най-важното за него в момента беше сестра му. Меката и, бяла кожа, настръхналите зърна, които се опираха в неговите, начина, по който го поемаше, издирането на гърба му, дишането, стоновете и, топлото и тяло, това беше единственото, важно за него.
Стовари Содом на земята, върху трупа на момичето, под който имаше локва кръв. Роклята и костюмът му се напоиха с кръв, но не му пукаше. Извика, разкъса роклята и и отново грубо влезе в нея. Държеше я за кръста, леко я навдигаше и я тласкаше напред и назад, а тя бе легнала върху кръвта и част от трупа на смачканото момиче.
Когато свърши върху корема и, Пени дотича с голяма хавлия. Гомор помогна на Содом да се изправи, взе хавлията и нежно я забърса от кръвта, мозъка и спермата си. С целувки по врата я вдигна на ръце и я отнесе до стола, на който беше оставил сакото си. Наметна я с него, целуна я нежно по устните и се усмихна.
- Още ли си притеснена? - сне устните си по врата и, докосна го с език и се усмихна.
- Не толкова.. - отвърна на усмивката му и го целуна, поставяйки ръка на вагината си.
Гомор разбра знака и вкара пръст в нея. Поигра с тялото и няколко минути, преди да прошепне, че имат работа за вършене. Целуна я нежно и се обърна към двойката бодигарди на вратата.
- Знаете какво да правите с труповете. Отнесете тях - той посочи към купчината хлипащи момичета - в голямата зала. Дайте им дрехи и после ги оставете пред лабораторията. Окованите момичета да чакат Содом в библиотеката. Ясно?
Мъжете само кимнаха. Излязоха от залата и се върнаха с два чувала, в които натъпкаха двата трупа. Излязоха отново, а на тяхно място дойдоха други двама мъже.
Гомор нямаше нужда да изчаква да гледа как вършат работата си. Знаеше, че ще я свършат. Вдигна Содом на ръце и я изнесе от стаята, понасяйки я към спалнята.
Имаха още много работа. Предстоеше чистене на памет, после изпращане по домове, после още чистене на памет.. Гомор въздъхна и целуна сестра си по слепоочията, а тя на свой ред обхвана врата му с ръце и измърка, заравяйки глава във врата му.
Влязоха в спалнята. Гомор нежно постави Содом върху копринените чаршафи я целуна по челото.
- Влизам да си взема душ, съкровище. - зави я, а Содом само кимна и се унесе в сън, гушкайки възглавницата.



Тагове:   Содом,   похот,   секс,   разврат,   Гомор,   инцест,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. whitebarde - ужасно.
13.08.2013 00:03
ужасно.
цитирай
2. aip55 - Абсолютен екшън
13.08.2013 20:16
разврат и погнуса.....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: justafairytale
Категория: Лични дневници
Прочетен: 62062
Постинги: 33
Коментари: 72
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930