Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2013 00:24 - Содом и Гомор. (4)
Автор: justafairytale Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1647 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гомор излезе от банята. По голото му тяло се стичаха капки вода. Беше оставил пръстените и пиърсинга си на нощното шкафче до Содом.
Доближи се до сестра си, седна на ръба на леглото и се усмихна. Нежно погали чупливата и коса и я целуна по слепоочието. Беше заспала, със спокойно, невинно, почти детско изражение. Целуна я още веднъж и се вмъкна в леглото при нея. Внимателно разтвори краката и и започна да гали срамните и устни. Содом съвсем леко сбръчи чело и се размърда. Гомор притисна пръста си и нежно я целуна. Момичето отвори очи и се усмихна.
Той бавно вкара пръста си в нея и започна да го движи. Тя притвори очи и зарови лице във врата му, но той хвана косата и в основата и издърпа главата и. Обожаваше да гледа изражението и, когато се топеше в ръцете му.
Добави втори пръст, а езикът му си играеше със зърната и, докато не се убеди, че е достигнала кулминационният момент. Усмихна се и дръпна ръката си, но Содом хвана китката му и доближи ръката му до лицето си. Облиза пръстите му и се усмихна, отмятайки завивките му.
Гомор нежно я целуна по врата и и свали сакото от раменете и. Постави го на края на леглото и и помогна да се изправи.
Содом се протегна, отиде до гардероба и започна да рови за дрехи. Обу чифт дантелени черни боксерки и сутиен от същата материя и цвят, а отгоре си сложи прозрачна рокля, също в черно. Обу високи черни токове и се усмихна. Обви ръце около врата на Гомор, целуна го и излезе през вратата.
Първата спирка беше лабораторията. Трябваше да изтрият спомените на момичетата и да ги разпратят по домовете им. След това щяха да пуснат новина за катастрофа, за да оправадят липсата на останалите 6 девойки. Ще модифицират умовете на живите момичета така, че да са били част от катастрофата. Гомор щеше да се погрижи да изглеждат като претърпели такава.
- Не трябваше да ме оставяш да заспивам. - Содом присви устни и отново затрополи нервно с нокти, този път по бедрото си. - Трябва да изчистим паметта на шест момичета, след това да говорим с онези четири.. И все още нямаме достатъчно момичета, за да запълним Стаята. Не можем да чакаме до другия месец.
Гомор въздъхна. Знаеше, че сестра му е права.
- Винаги можем да потърсим момичта от клубовете.
Содом само сбръчи вежди и издаде звук на погнуса.
- Знаеш, че искам девици, Гомор. Искам чиста кръв. Знаеш ли.. - момичето завъртя кичур от косата си на пръста си и се усмихна на въпросителния му поглед. - Взриви самолета. Ще задържим по-недъгавите за прислужнички и за биене, тези, които изглеждат по-добре, ще влязат в Стаята. Можем да ги подложим на тренировки.
Содом се обърна и заклати бедра към библиотеката с победоносна усмивка.
Гомор остана загледан в прекрасните и форми, след това изрева ""Джайм!"" и се озърна. Малко по-късно рус, висок и слаб мъж в костюм се появи сякаш от сенките.
- Чу Содом. Погрижи се придружителите на момичетата да са убедени, че са дошли сами в Париж. Взриви самолета.
Слугата му кимна и отново избяга в сенките. Изпито лице, сенки под очите.. Един от многото обитатели на двореца, които не можеха да спят от мръсна съвест.
Гомор се запъти към библиотеката. Кимна на бодигардите и влезе вътре. Содом седеше в голямото си кресло, дъвчеше шоколадова пуричка и оглеждаше момичетата, за които бяха донесени столове. Девойките бяха облечени с черни копринени халати, на които бяха избродирани преплетени буквите S и G. На врата си носеха вериги.
Содом предложи пуричка на всяка от тях, но те само я изгледаха изплашено. Тя въздъхна, взе си още една и се облегна на креслото. Гомор постави ръка на рамото и, тя разсеяно вплете пръсти с неговите и се усмихна.
- Добре дошли в имението Содом и Гомор. Аз съм Содом, а това е брат ми Гомор. - тя посочи към фигурата до себе си и продължи. - Както се уверихте, отговаряме на имената си. Вие бяхте избрани тук за нашата стая на разврата. Имате големи луксозни апартаменти, които сами можете да изберете, 24 часов обслужващ персонал, веднъж в месеца ще бъдете пускани в Париж, с охрана, разбира се, за да пазарувате. Можете да вземате каквото искате, колкото искате, не се съобразявайте с цените. Нямате право да избягате, ще ни е от полза, ако не се самоубивате, защото трудно избираме момичетата си. - Содом се засмя леко, а Гомор само се усмихна. - Някоя от вас да желае изтриване на паметта?
Девойките гледаха право към нея. Изведнъж едно русо момиче със стъкленосини очи се изправи, хвана чашата и понечи да я замери с вика ""тъпа кучка"", но секунда преди това Гомор я хвана за гърлото, а думите бяха сподавени. Ръката и се разтвори и чашата падна на пода, пръскайки се на парченца. Мъжът бавно започна да извива врата и.
- Гомор. - гласът и бе леден, заповеднически.
Гомор изпуфтя и пусна момичето, което се строполи, треперещо на пода.
- Изпрати я на Джайм. - Гомор кимна, хвана момичето за веригата и я завлече навън. - Съветвам ви да не правите такива изпълнения. Ще умрете по особено жесток начин.
Изправи се, изглади роклята си и хвана веригите им.
- Сега, към стаите ви!



Тагове:   Содом,   похот,   секс,   разврат,   Гомор,   инцест,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Започва да става интересно!
13.08.2013 01:14
Ще видим какво щe ни предложиш?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: justafairytale
Категория: Лични дневници
Прочетен: 61739
Постинги: 33
Коментари: 72
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031