Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2013 14:05 - random shit. (3) - край.
Автор: justafairytale Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1564 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 26.02.2014 02:01


 Превъплащението на Саня в малко ангелче отиде по дяволите. Размахваше оръжието наляво-надясно, а върху нея отхвърчаха парчета от човешка плът. Бухналата и руса коса се беше слепнала, от нея капеше кръв, която се разхвърчаваше на малки капки, когато момичето се обърнеше, за да направи на решето следващата си жертва. На лицето и грееше налудничева усмивка, очите и грееха с манияшки блясък. Стъпкваше вече безформените трупове, изпитвайки диво удоволствие от умиращите около себе си хора. Писъците галеха ушите и, кожата и настръхваше от вонята на страх, смърт и разложение. Усещаше лек трепет малко под стомаха, докато унищожаваше формата на следващия ужасен нещастник, бързо превръщаш се в труп.
А Али седеше. Седеше на платформа, спуснала се от тавана, и наблюдаваше шоуто. Саня определено си заслужаваше наградата. Облиза перфектно начервените си устни и се облегна на голямото кресло от черно кадифе, наблюдавайки кървавата баня. Долавяше миризмата на приятелката си, специфичен аромат на възбуда, примесен с останалата воня. Усмихна се и смъкна презрамката на роклята си, откривайки дясната си гърда. Започна да описва леки кръгове около зърното. Малките косъмчета и кожата около него започнаха да настръхват. Алисън облиза устни и стисна гърдата си - първо леко, а после силно, стискаше я, забиваше нокти и усещаше как бедрата и се навлажняват - беше си спестила труда да носи бельо. 

***

И последният изстрел заглъхна. Алисън, все още с открита гърда, натисна бутон от страни на платформата, който я спусна надолу. Отиде при задъханата, окървавена Саня, която все още носеше налудничевата си усмивка. Щом видя Алисън, усети как колената и омекват, а на бикините и се появява малко влажно петно. Тя се приближи до повелителката си и моментално захапа зърното и, първо с устни, после и със зъби, смучейки го. След това отдели устни от него и започна да го гали с език. Али само притвори очи, едва доловима въздишка се откъсна от устните и. Отблъсна момичето от себе си и внимателно съблече роклята и, подгизнала в кръв. Бавно положи искрящото и тяло върху труповете и започна да облизва кръвта от нея. Саня тихо въздишаше. Али се пресегна към роклята и я притисна между краката и. Махна кървавия парцал и усърдно започна да ближе кръвта, разтапяйки се от звуците на екстаз, които чуваше откъм невинната си приятелка. 
Саня се чувстваше така, сякаш огън гореше в слабините и. Усещането за кръв до най-чувствителното и място, както и влажният, студен език на Алисън я подлуядваха. Да не говорим за труповете около нея. 
Тялото и се напрягаше все повече и повече. Инстинктивно протегна ръце и притисна главата на Алисън към себе си. Усети как напрежението нараства до критична точка. В следващия момент изкрещя, тялото и се изви, а приятна топлина се разпростря по тялото и - от слабините част до пръстите на ръцете и краката и. Али докосна вагината и с език, притисна го и го прокара до клитора и. Навдигна глава, облиза устни и се огледа около себе си. Всичко беше перфектно. Полицейските сирени наближаваха. Чудесно. 
Саня още се топеше, гърдите и, с настръхналите зърна, се навдигаха и спадаха бързо. Знаеше какво предстои. И се възбуждаше още повече. 
Алисън откъсна от рамото ръката на близколежащият до нея труп. Разкара ръкава на сакото и ризата, махна часовника и годежния му пръстен. Разтвори краката на Саня, която послушно ги сви в колената и навдигна леко кръста си, трепереща в очакване. 
Алисън с рязко движение вкара все още топлата ръка във вагината и. Саня изпищя от възторг, примесен с болка. Али продължи да удря ръката, докато тя не влезе до рамото. Усмихна се на резултата и се доближи до врата на момичето. Саня прошепна глухо ""обичам те"", когато Алисън хвана гръкляна и и го изтръгна от врата и. Кръвта бликна и я опръска, чуваше се леко гъргорене. 
После трупът замря. Алисън усещаше как под нея ще се образува река след секунди. Не издържа, намести се върху трупа и започна да търка клитора си в гърдата и, като я намести така, че зърното да влиза във вагината и. Оргазмът, който достигна, я накара да изпищи. 
Полицията беше почти пристигнала. Тя заби пръсти в гръкляна си, още потърквайки се в гърдата на приятелката си. Забърза темпото и усети как ще достигне до втори оргазъм, в момента, в който вратите се отвориха с ритник и вътре нахлуха полицаите. Тя не им обърна внимание, започна да се търка още по-силно. На фона на стоновете и се чуха звуци от повръщане и шепненето на молитви. 
В момента, в който достигна до вторият оргазъм, откъсна собственият си гръклян, умираща със стон на устните.



Тагове:   Random,   shit,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Силно!
10.09.2013 17:36
До сега не съм чел в този блог такива ужаси. Явно няма такива таланти на ужасите! Поздрав, защото
трябва да има всичко за четене. Радвам се, че се яви на блоговата ни полянка. Добре дошла Йоан.......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: justafairytale
Категория: Лични дневници
Прочетен: 61937
Постинги: 33
Коментари: 72
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930