Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 02:01 - Содом и Гомор. (5)
Автор: justafairytale Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1976 Коментари: 1 Гласове:
2



 Содом ги разведе по стаите им и тръгна из имението, припкаща с най-невинната усмивка, която можете да си представите. Слезе на приземния етаж, скри се в един килер и се ослуша внимателно. След като се увери, че няма никой, взе малко фенерче от близкия рафт и започна да се движи измежду прашасалите кашони. Размести няколко от тях, намиращи се в ъгъла на стаята, и откри малък капак с вградена клавиатура. Въведе паролата, капакът щракна, Содом го навдигна и пред красивите и крака се отки завито стълбище от черен мрамор. Тя слезе, а усмивката и от невинна, прерастваще в мръснишка. Капакът се затвори зад нея, а свещите караха мрамора да преминава от черно към кървавочервено.
 Тунелът сърши, пред Содом се разкри задимена стая във формата на хексагон. В средата на стаята имаше голямо кръгло джакузи, вкопано в самата земя, пълно с кръв, а ръбовете му бяха позлатени. Във всеки един от ъглите стоеше голям черен свещник с по шест свещи на всеки. От тавана, точно над джакузито, висеше масивен полилей - единственото светило в къщата, захранващо се на ток. Подът беше позлатен, а стените - покрити с червено кадифе. Тавана беше от същия мрамор, като тунела.
 Около джакузито бяха поставени масивни черни пепелници, а в пепелниците - горящи цигари. Тук-таме се мяркаха наргилета, прехвърляха се чаши с алкохол. Вентилацията беше намалена до минимум - в момента, в който влезеш в стаята, се упояваш, без дори да си докоснал опиатите или алкохола. Носеше се музика - тежки мъжки вокали, придружени от бавен, но груб инструментал. А сцените.. Просто влизаш в Стаята и отиваш в друг свят. 
 Свят на погром.
 Свят на разврат.
 Светът на Содом и Гомор. Където всичко е грях и за това всичко е позволено. 
 Право пред погледа ти жена се самозадоволява, пъхайки дългият край на дървен кръст в себе си. Обръщаш поглед и виждаш двама мъже, вплели телата си един в друг, както и езиците си. Малко по-нататък жена е заровила главата си между краката на друго, стенещо момиче. А по средата на джакузито, с доволна, разтапяща се усмивка, се е разположил брат и. Капчиците кръв се стичаха по мускулите му, които лъщяха на светлината. 
 Около три секунди, след като наблюдаваше Гомор, въпросният изстена и сбръчи чело. В същият момент една блондинка се изправи, бършейки сперма от устата си, а от косата и се стичаше кръв. Содом се усмихна и се надвеси над рамото на брат си.
- Как беше свирката? - прошепна му, придърпвайки блондинката към себе си.
- Перфектно. - Гомор се усмихна и целуна момичето.
 Содом хвана блондинката за косата и я изтегли извън джакузито. С объркано изражение, тя се опита да се съпротиви. Безуспешно. Содом стисна челюстта и, хвана езика и с два пръста и след малко дърпане и усукване, го изскубна. Усмихна се победоносно и метна езика върху Гомор.
- В случай, че пак се почувстваш самотен. - намигна му и захвърли тялото на блондинката встрани, където я налазиха освирепели, дрогирани мъже и жени. След малко виковете и започнаха да заглушават музиката, заедно със шума от дъвчене на плът.
 През това време Содом се беше спуснала в басейна, отърквайки тялото си в това на Гомор. Наслаждаваше се на всяко едно негово потръпване, а Гомор просто се влюбваше в движенията и усещането за нея. Тя, допира и, аромата и, движението на къдриците, искрите в очите и.. Прокара ръце през гърба и, притискайки я към себе си, и бавно проникна в нея, радвайки се на начина, по който вагината и се стягаше и разпускаше около пениса му. 
 Всеки се беше вкопчил в другия, със зъби, нокти, устни. Всеки се страхуваше да не изгуби другия, пазеше го само за себе си. Движеха се и двамата, бързо, бясно, сякаш са заедно за последно и после всичко ще изчезне. Стенанията на Содом се смесваха с виковете на блондинката, симфония от звуците на ужаса и разврата. И двамата се наслаждаваха на себе си, наслаждаваха се на друггия, на миризмата на кръв, на опиатие в стаята. Наслаждаваха се на всичко, изпълнени с енергия. 




Тагове:   Содом,   Гомор,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Хейййй, хейййй, и
26.02.2014 07:34
Усмихвам се на появата ти! Няма друг, като теб да пише такива смразяващи кръвта на човек историйки! Добре дошла!.......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: justafairytale
Категория: Лични дневници
Прочетен: 62057
Постинги: 33
Коментари: 72
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930