Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2013 16:53 - Содом и Гомор.
Автор: justafairytale Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1652 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Библиотеката беше просторна. Стената срещу масивната дъбова врата беше остъклена, с прозорци с черни стъкла, на които с червено бяха изобразени сцени от кланета. Слънчевата светлина проникваше от там на черни и червени снопове. Рамката беше от черен метал, на всеки ъгъл имаше рози, боядисани в червено.
Всяко останало местенце беше покрито с библиотеки от черно лакирано дърво, а рафтовете на всяка библиотека бяха претъпкани с книги. Из стаята бяха пръснати свещници от черно злато, на всеки от тях имаше по три червени запалени свещи, от където идваше и единствената светлина. В средата на стаята имаше черно бюро със златни кантове по вратичките  и ръбовете, а до бюрото имаше огромно черно кресло, облицовано в червено кадифе, а вплетено злато изобразяваше роза на облегалката.
На бюрото бяха разположени няколко книги, бутилка джин, малък свещник, пакет цигари, пепелник и отворена кутия шоколадови пурички.
На креслото беше разположено момиче, облечено в тънка дантелена рокля, която описваше всяка гънка на тялото и. Черната и, чуплива, рошава коса, стигаше до раменете и. Синьо-зелените и очи бяха се впили в книгата пред нея. Един от дългите и пръсти завърташе кичурите и около себе си. В другата ръка държеше чаша, пълна с джин. Върху роклята и бяха паднали няколко трохички от пуричките. Тя ги видя и сви устни. Остави чашата на бюрото, избута трохите и се усмихна на това колко добре изглеждат зърната и, описани под дантелата, след което отново се зае с четене, а свещите хвърляха приятни отблясъци върху млечната и кожа.
След известно време на вратата се чу почукване. Содом прегъна ъгълчето на страницата, до която бе стигнала, навдигна глава и лениво извика ""влез"". В стаята влезе плахо момче в костюм - новото попълнение в редиците на икономите на домът на Содом и Гомор.
- Ми-ми-ми-лейди.. - момчето чупеше пръсти и трепереше, докато говореше с господарката си - Тук са.. Момичетата за.. Ста-ста-ста..Стаята.. - той плахо я погледна и задъвка долната си устна.
Содом се усмихна, и на страха, и на новината, която донесе. Затвори книгата и я остави на бюрото. Тръгна към вратата. Колкото повече се доближаваше до момчето, толкова повече момчето трепереше.
- Заведи момичетата в стаята за аудиенции, аз идвам след малко. - излезе от стаята, приятно поклащайки бедрата си, и се запъти нагоре по стълбите.
Влезе през друга масивна врата, подобна на тази на библиотеката. Тук, както и навсякъде другаде, цветовете бяха едни и същи, само сцените на прозорците бяха различни. Отново единствената светлина идваше от свещи. По стените и на тавана, точно над леглото с балдахин, имаше големи огледала.
Содом се усмихна и измъкна ръкавите на роклята си. Дантелата се плъзна по тялото и и се оказа на купчинка на пода. Тя я прекрачи и се вмъкна между черните копринени чаршафи, точно до спящия Гомор. Разположи се зад гърба му и нежно захапа ухото му, спускайки ръка към издутината в боксерките му.
Гомор се размърда леко и протегна ръка пред себе си.
- Тук съм, глупаче. - прошепна момичето и отново захапа ухото му, прехвърляйки крак върху него, леко отърквайки се в тялото му.
Ръката и стисна члена му през плата, а устните и се впиха в неговите. Гомор обхвана дупето и с ръка и леко стисна. Пусна ръката си надолу по бедрото и и я премести навътре, леко погалвайки вагината и. Содом пъхна ръка под боксерките му и захапа врата му, наслаждавайки се на допира му. Мъжът премести ръката си отпред и бавно започна да я гали, докато тя движеше ръката си нагоре и надолу, постепенно забързайки темпото.
- Момичетата за Стаята са тук, чакат в залата за аудиенции. - промълви Содом задъхано, след което захвана със зъби меката част от ухото на Гомор, а ноктите на свободната и ръка издраскваха тялото му.
Гомор само кимна и вкара пръст в нея, а тя му отвърна с тихо стенание. За съжаление на Содом, той извади пръста си така, както го и беше вкарал, отблъсна я от себе си и разположи глава между краката и. Вкара език в нея, облиза я веднъж, целуна клитора и се изправи с развратната си усмивка, търсейки си дрехи.
Содом остана задъхана на леглото, прокарвайки ръка между краката си. Изправи се със същата усмивка като неговата, пооправи леглото, наведе се, вдигна роклята си и я навлече.
Гомор беше доста по-различен от сестра си. Беше висок, кожата му беше по-тъмна от нейната, устните му бяха плътни, а силата му - огромна. Имаше къса, тъмнокестенява коса, и големи кафеви очи, понякога ставащи черни.
Отвори големият гардероб и измъкна черен костюм и бяла риза. Облече се и се усмихна на това, което видя в огледалото. Сложи си пръстените - по един на всеки пръст. Сложи и пиърсинга си - метално топче под устната. Разроши косата си, обу официални обувки и тръгна към вратата. Содом го последва. Тежките му стъпки и тракането от токовете и огласяха празния коридор.



Тагове:   Содом,   похот,   секс,   разврат,   Гомор,   инцест,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Мръсно, но
12.08.2013 20:12
-и доста пикантно. Смесени, но желани чувства!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: justafairytale
Категория: Лични дневници
Прочетен: 61939
Постинги: 33
Коментари: 72
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930